13 ir neveiksmīgs cipars …

Svētdienas vakarā, 30. novembrī, Piņķos otro savstarpējo spēli aizvadīja Lattelecom un Mārupes komandas. Pēdējā spēlē LTC mājās pārspēja Ozolnieku vienību ar 5:2, kamēr Mārupes hokejisti pārspēja Tērvetes vienību ar 3:1. LTC komandai kārtējo spēli nācās aizvadīt ar nomināli 2 pamata aizsargiem, dēļ kā Tonijs jau tiek pārkvalificēts aizsardzības pienākumu veikšanai

Pirmā trešdaļa tika uzsākta piesardzīgā noskaņojumā, kur abas komandas pretiniekus organizēti sagaidīja vidus zonā, neļaujot pretiniekiem izvērsties. Nedaudz aktīvāki tomēr bija Mārupes komandas pārstāvji, tomēr metieni vairāk tika izdarīti no zilās līnijas un bieži lidoja ārpus vārtu rāmja. Pirmais periods tā arī noslēdzās bez vārtu guvuma un arī bez noraidījumiem.

Otrais periods iesākās līdzīgi mierīgā tempā, tomēr perioda 3. minūtē savā zonā visi LTC spēlētāji savelkas vārtu priekšā un Kārlis pazaudē zonas vidus daļā pretinieku ar 13 numuru, kas ar šķēlienu pārspēj Raimondu. Jau nākamajā nomaiņā Bauskas trio sagriež tādu virpuli pretinieku zonā, ka ripa tikai brīnumainā kārtā nenonāk Mārupes kastē. Kopumā otrais periods tiek aizvadīts labā tempā un bīstamiem momentiem pie abiem vārtiem.  Tomēr perioda beigās, savā vārtu priekšā kļūdas Uvis pazaudējot pretinieku spēlētāju un rezultāts kļūst jau divreiz nepatīkamāks – 0:2. Un pašās perioda beigās vēl viens nepatīkams moments, jo Tonijs viduszonā kā aizsargs pazaudē ripu un ātrā pretuzbrukumā metas uzreiz trīs zaļie vīriņi. Normunds tomēr pamanās vienam trāpīt pa kājām ar nūju. Kritiens un likumsakarīgas 2 minūtes.

Trešais periods, lai arī iesākas ar LTC mazākumu, kuru izdodas gandrīz izturēt –tomēr pašas noraidījuma beigās pretinieku 13 numurs ar ļoti precīzu metienu tuvājā vārtu 9niekā pārspēj Raimondu. Seko kārtējā LTC komandas ofensīva pēc zaudētiem vārtiem, tomēr vēlāk visa darbība pārceļas uz aizsardzības zonu, kur bieži jāatvaira pretinieku nemitīgie viļņi uz vārtu priekšu. Izskatās, ka spēki kopā ar ticību ir devušies jau brīvdienās. Par ko liecina arī vēl viens lieks noraidījums Uvim par klupināšanu, Mārtiņa sasteigta tieksme izmest ripu no zonas, bet patiesībā nogādājot to pretinieku 13 numuram tieši uz nūjas. Seko jau redzēts deja-vu. Precīzs un spēcīgs metiens tuvajā vārtu stūrī. Diemžēl arī viss perioda noslēgums tika pārsvarā pavadīts savā zonā un pelnīti piedzīvots smags zaudējums ar 0:4.

Pretinieku 13 numurs – Mārtiņš Skuška izcēlās ar dalību visos savas komandas gūtajos vārtos: hattrick + piespēle.

Spēles labākie:

Mārtiņš Skuška (MRP) un Raimonds Ermičs (LTC)

Statistika:

Mārupe vs Lattelecom 4:0 (0:0;0:2;0:2)

13:45 Skuška (Rauza, Bušmanis) 1:0; 22:45 Rēboks (Seratinskis, Skuška) 2:0; 24:31 Skuška (Bebrovskis, Feldmanis) 3:0; 29:34 Skuška (Rauza, Bušmanis) 4:0

 

Metieni: 24:10

Soda minūtes: 2:4

 

 

trāpīs/netrāpīs? facelift 2014

ai, apnika - neskriešu.

 

gaļa uz iesma ir jāizkārto kārtīgi ...

 

Spēles labākie

 

ORGANIZATORISKIE JAUTĀJUMI:

  • Jānis Puriņš (finanses un organizācija)
    27033996
    janis@entuziasti.lv
  • Roberts Pļāvējs (reklāma,mārketings un organizācija)
    28881115
    roberts@entuziasti.lv
  • Haralds Apinis (dizains un organizācija)
    29359757
    haralds@entuziasti.lv

GALVENAIS TIESNESIS:

Ainars Bitens (turnīra tehniskā organizācija un kalendārs)
29285886
ainars@entuziasti.lv

DIZAINS (komandu formas un logo)

  • Haralds Apinis - 29359757
    haralds@entuziasti.lv

FOTO UN VIDEO DEPARTAMENTS

  • Maris Greiers (mediju centra vadītājs)
    26565739
    greiers@entuziasti.lv